News

Hvordan blev Hovborg-Outlet en realitet?

Hvordan blev Hovborg-Outlet en realitet?

HVORDAN STARTEDE DET HELE?

Jeg vil starte ud med, at vi boede i en lille by ved navn Christiansfeld. Der havde vi en snak om, hvor fedt det egentlig kunne være at have vores eget firma. Her var det så bare rent snak og vi kom hurtigt videre i teksten. Vi var en familie på 6, på daværende tidspunkt. Så blev min kæreste Mie gravid, og vi blev enige om, at vi måtte have noget større og bo i.
Jeg kiggede på nettet, og fandt et hus på 160 kvm, med 7 værelser. Dette var jo perfekt, men det der var mere perfekt var, at det var på samme gade, som min søster og forældre bor på. 
2 km fra hinanden, så har man da familien tæt på. 
Min storesøster har 2 ældre børn, og en på 9 mdr. Vores baby er også 9 mdr, men lige 10 dage ældre. Dette er jo kun godt for børnene, og kunne ses når man vil og selvfølgelig kan.
Vi finder så ud af at de har startet en elektronik webshop op, som hedder egshop. Dagen efter snakker mig og min bedre halvdel, så om at starte vores eget. Inden hun nåede og tænke over det, var jeg allerede igang med at åbne hovborg-outlet. Jeg må sige, at det er da nok var det bedste vi kunne gøre. For hold da op, hvor er det fedt og vide, at dette er ens helt eget projekt.
Nu har vi været åbent i halvanden måned, og vi lærer altid noget nyt om, hvordan tingene hænger sammen, eller hvad der lige skal ændres.
Vi er selvfølgelig blevet e-mærket, da vi vil sikre alle vores kunder og sørge for at man føler sig mere sikker på vores hjemmeside.
Vi vil gøre alt for at vores kunder føler sig tilfredse med deres køb og deres oplevelse på vores hjemmeside www.hovborg-outlet.dk.
Vi håber selvfølgelig også at vores kunder eller kommende kunder kommer ris eller ros på, hvad vi kunne gøre bedre. Så de får den bedste behandling og oplevelse af, at være på vores webshop.
Håber i har kunne lide at læse dette oplæg om, hvordan vi blev til.
Vi vil komme med så mange oplæg som muligt.
Mvh

Michael Jakobsen
Indehaver af Hovborg-Outlet